Tuesday, October 4, 2011

Korean Wave Influences Indonesia's Primary Defense Equipment? Ha!

Taken from here

Have you heard that Hyun Bin is coming to Indonesia as the special envoy to promote South Korean primary defense equipment? He'll be here from Oct. 4 to Oct.7, to attend the anniversary of Indonesian military forces (TNI).

Note from the editor: In case you don't know, Hyun Bin is a South Korean actor. He played in My Name Is Kim Sam Soon. He's the icon of Samsung products. He's currently serving the mandatory military service.

One of the bosses said that at first, Hyun Bin was scheduled to hold a concert (what?). Then the schedule was changed to just attending the ceremony. Is it really the TNI who invites Hyun Bin, or the TNI officials' teenage daughters who have crush on Hyun Bin and then nag their fathers to invite him? Hmmm.

Anyway, welcome to Indonesia, Binnie Oppa! Hope you have a pleasant stay!

On a side note, upon hearing the news, my colleague Irw who is a Korean enthusiast tweeted that she would like to be assigned to cover the TNI anniversary event. Lucky for her, the boss approved!

Just wondering, who is your favorite Korean drama star (if you have any)?

5 comments:

  1. Cha Seung Won... ahjussi berumur 42 tahun, yang masih terlihat SEXY bow!! wkwkwkwk...

    kangen dirimu neng, kapan kita ketemuan? tar aku kasih dramanya CSW, haha

    ReplyDelete
  2. eh itu hyun bin. CSW bolehlah, tp aku lagi penasaran sama song seung-hon yg main di my princess. disitu ada adegan showernya juga, badannya bagus lho, kotak2, hehehe *lap iler*

    ReplyDelete
  3. iya tau, maksudku korean star yang ku suka itu CSW...binnie mah biasa aja buatku, haha selera ahjussi
    ...jangan salah CSW umur 42 badannya kotak2 juga... bahkan dia di anggap storotype cowok yang paling disukai dikalangan cowok pekerja..

    Song Seung Hon, masih imut di usia 30an... haha, tapi rada illfeel pas tau dia sempet ngindarin wamil dengan sakit palsu...

    ReplyDelete
  4. aku suka hyun bin sejak kim sam soon. kesannya dia tipe pria yg cinta cewek apa adanya gitu *mulai delusional*.
    baik hyun bin maupun csw mukanya lempeng jaya gitu ya ai? rasanya pengen namparin muka hyun bin pas liat dia hambar2 pisang aja kemarin. ayo senyum dong oppa, senyummm
    hoo ternyata song seung hon begitu ya

    ReplyDelete
  5. coba lihat CSW di Greatest Love, gila tuh dia ga ada jaim-jaimnya... tapi dia emang terkenal pemain karakter sih...

    hyun bin suka di kim sam soon jg, di secret garden terlalu tirus... tapi liat foto seragaman di atas kayaknya dia lbh berisi deh

    ReplyDelete